Siirry sisältöön
Keski-Pohjanmaan hyvinvointialue

Kokkolan seutu kasvaa ja kehittyy voimakkaasti. Alueelta voi hyvin löytyä työpaikka myös kumppanille tai puolisolle. Tutustu seudun tarjoamiin mahdollisuuksiin tarkemmin osoitteessa kokkolaworks.fi

Soite on kahdeksan kunnan muodostama hyvinvointialue Keski-Pohjanmaalla. Soitessa työskentelee noin 4000 henkilöä eri aloilta. Suurimmat ryhmät ovat hoidon henkilökunta ja lääkärit. Soiten henkilöstön työhyvinvointikyselyyn vuonna 2023 vastanneista jopa 81,3% suosittelee Soitea työnantajana.

Jopa 81,3% työntekijöistä suosittelee Soitea työnantajana.

Jokainen uusi työntekijä perehdytetään uuteen työhönsä. Varmistamme hyvän perehdytyksen henkilökohtaisella perehdytyssuunnitelmalla ja nimetyllä vastuuperehdyttäjällä. Perehdytyksen aikana uutta työntekijää opastavat kokeneet työntekijät. Uuden työntekijän perehtymistä tukee myös verkkopohjainen perehdytyskoulutus.

Näin haet meille töihin

Avoimet työpaikkamme julkaistaan digitaalisessa rekrytointijärjestelmässämme sekä TE-toimiston sivuilla.

Sotender-sovelluksessa on tarjolla keikkatöitä lähihoitajille, sairaanhoitajille, terveydenhoitajille, sosionomeille, kätilöille, hoiva-avustajille, hammashoitajille ja sosiaali- ja terveysalan opiskelijoille.

Voit hakea avointa työpaikkaa täyttämällä sähköisen hakemuksen järjestelmässämme.

Rekrytointiyksikkömme hoitaa työnhakijoiden asiakaspalvelua sekä sisäiseen työnvälitykseen liittyviä tehtäviä.

Virkoja ja toimia voi hakea myös postitse. Hakemus ja pyydetyt liitteet osoitetaan hakuilmoituksessa mainitulle henkilölle ja lähetetään osoitteeseen:

Keski-Pohjanmaan hyvinvointialue,
keskushallinto,
Mariankatu 16-20,
67200 Kokkola

Emme palauta hakemusasiakirjoja.

Ohjeita työpaikan hakemiseen sähköisen järjestelmän kautta

Hakuilmoituksessa olevasta linkistä pääset sähköiseen hakulomakkeeseen. Ensimmäisellä hakukerralla hakemuksen täyttämisen, esikatselun ja lähettämisen jälkeen ohjelma lähettää sinulle käyttäjätunnuksen ja salasanan sähköpostiisi. Voit muuttaa tai täydentää samaa hakulomaketta myöhemmin, mikäli haet Soiten muita virkoja tai toimia.

Täyttäessäsi sähköisen hakulomakkeen, katsomme, että olet antanut suostumuksesi sähköiseen valintaprosessiin.

Hakuvaiheessa sinun ei tarvitse toimittaa jäljennöksiä tutkinto- ja työtodistuksistasi. Todistukset tarkistetaan mahdollisessa haastattelussa. Sähköiseen hakemukseen voit halutessasi liittää CV:n.

Hakuaika päättyy hakuajan viimeisenä päivänä annettuna kellon aikana.

Lisätietoja tehtävästä saat työpaikkailmoituksessa mainitulta yhdyshenkilöltä. Mikäli sinulla ei ole omaa tietokonetta, Internet-yhteyttä tai sähköpostiosoitetta, voit käyttää kirjastojen tai esimerkiksi työvoimatoimiston yleisökoneita. Maksuttomia henkilökohtaisen sähköpostiosoitteen tarjoavia palveluita on useita. Viranhaltijapäätökset lähetämme myös postitse, mikäli sähköpostiosoitetta ei ole tiedossa.

Toiminnasta vastaavat

Heidi Gleviczky

Resurssipäällikkö

Puhelin: +358 40 014 5525

Pasi Hautala

Rekrytointivastaava

Puhelin: +358 40 804 2855

Teija Määttälä

Palveluesimies

Puhelin: +358 40 804 2886

Katja Österlund

Palveluesimies

Puhelin: +358 40 804 5440

Katso myös nämä