Siirry sisältöön
Keski-Pohjanmaan hyvinvointialue

Soiten viestinnän ja markkinoinnin vastuualue vastaa Soiten sisäisestä ja ulkoisesta viestinnästä ja palvelee mediaa viestintään liittyvissä asioissa. Koordinoimme, kehitämme ja tuotamme sisältöä Soiten verkkosivuille sekä henkilöstölle intranetiin. Julkaisemme Soiten uutiskirjettä ja päivitämme Sananen Soitesta -blogia. Ylläpidämme ja koordinoimme Soiten sosiaaliseen median profiileja. Teemme yhteistyötä median kanssa, järjestämme infotilaisuuksia ja laadimme tiedotteita. Lisäksi tuotamme Soiten painotuotteet sekä graafiset materiaalit.

Yhteistyö median kanssa

Soiten viestintä auttaa mediaa mm. oikean haastateltavan etsimisessä ja muissa viestintään liittyvissä asioissa. Tietoa ja kommentteja medialle antaa se asiantuntija, joka vastaa kyseessä olevasta asiasta ja tuntee sen parhaiten. Ota yhteyttä: viestinta(at)soite.fi. Vastaamme viesteihin virka-aikana mahdollisimman nopeasti.

Viestinnän tarkemmat yhteystiedot löydät tämän sivun alaosasta.

Verkkotoimitus

Soiten verkkosivuston kokonaisuudesta vastaa Soiten viestintä. Jokainen Soiten työyksikkö vastaa itse oman sivunsa sisällön ajantasaisuudesta.

Jos havaitset verkkosivustollamme virheitä tai epätäsmällisyyksiä, kerro niistä meille niin teemme korjaukset mahdollisimman pian. Myös kehittämisehdotukset ovat arvokkaita. Palautetta ja kehittämisehdotuksia voi antaa sähköpostilla viestinta(at)soite.fi.

Sosiaalisen median periaatteet

Sosiaalinen media on osa arkea myös sairaalassa ja Soiten yksiköissä. Noudatamme verkossa vaitiolovelvollisuutta ja samoja tietosuojasäännöksiä kuin muuallakin. Tutustu Soiten asiakkaan some-ohjeeseen:

Sosiaalisen median kanavista käytössämme on yritystilit Facebookissa, LinkedInissä, Twitterissä ja Youtubessa. Lisäksi yksiköillämme on omia tilejään Instagramissa. Sosiaalisen median kanavien kautta voit tutustua työhömme, arkeemme ja palveluihimme.

Sosiaalisen median profiilien ylläpidosta, käytöstä, toiminnan arvioimisesta ja kehittämisestä vastaa Soiten viestintä. Instagram- ja Facebook-tilejä ylläpitävät myös muut Soiten työntekijät.

Some-profiilien ylläpitäjät seuraavat keskustelua arkisin ja vastaavat harkinnanvaraisesti kysymyksiin. Emme valitettavasti voi vastata kaikkiin kysymyksiin. Sosiaalisen median kautta ei voi pyytää vastauksia yksittäisiin henkilökohtaista asiaa koskeviin kysymyksiin.

Tavoitteenamme sosiaalisessa mediassa on jakaa tietoa sekä tehdä tunnetuksi omia palveluitamme. Sosiaalisen median kautta viestimme myös ajankohtaisista asioista ja tapahtumista. Käytämme sosiaalista mediaa apuna myös rekrytoinnissa.

Sosiaalisessa mediassa tulee edistää avointa ja rakentavaa julkista keskustelua ja ehkäistä maalittamista, joka rajaa julkista keskustelua, toimintaa ja sananvapautta.

  • Varaamme mahdollisuuden poistaa kommentit, joissa on linkkejä tai muuta materiaalia, joiden sisältöä tai sen todenperäisyyttä emme voi tarkistaa.
  • Poistamme salaliittoteorioihin, disinformaatioon tai valeuutisiin perustuvat kommentit.
  • Poistamme myös rasistiset ja muuten ihmistä, yhteisöä, uskontoa tai rotua loukkaavat viestit.
  • Lisäksi poistamme myös toistuvat, asiattomat ja asiaan liittymättömät kommentit.
  • Jos käyttäjä rikkoo toistuvasti sivun sääntöjä, hänen pääsynsä sivulle voidaan estää.

Mikäli aiheesta on kysyttävää, huomaat tileillämme epäasiallista käytöstä tai haluat pyytää poistamaan itseesi kohdistuvia kommentteja, voit ottaa yhteyttä Soiten viestintään: viestinta(at)soite.fi ​

Soiten yksiköiden Instagram-tilit

Toiminnasta vastaavat

Karoliina Jaakonaho

Vs. viestintäpäällikkö

Puhelin: +358 40 014 5592

Sähköposti: karoliina.jaakonaho@soite.fi

Susanna Junkala

Viestintäsihteeri

Puhelin: +358 40 804 2901

Martina Store

Viestintäkoordinaattori

Matkapuhelin: +358 40 652 4599

Sähköposti: martina.store@soite.fi

Katso myös nämä